ERZİNCAN / ÇAYIRLI - Çaykent Ortaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlandı. Kutlamalar kapsamında 100. yıl anısına şiir, kompozisyon yarışması yapıldı. Ayrıca bütün personel ve öğrencilerimizin katılımıyla kutlama etkinliği yapıldı. Nice yüzyıllara...

Kas

Okulumuza servis ile gelen öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

Kas

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet İlker AKBABA okulumuz öğrencilerine ''Metaverse'' konulu bir söyleşi yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Çaykent Okuyor Etkinliğimiz yapıldı. Sene başı öğretmenler kurulunda alınan karar doğrultusunda her hafta 1 saat kitap okuma etkinliği yapılmaktadır. Okulumuzun öğretmen,öğrenci ve bütün personeli ''Çaykent Okuyor'' etkinliğine katılmaktadırlar.

Ekm

27 Eylül 3 Ekim Mevlid-i Nebi Haftasında Peygamber Efendimiz Hz.Muhammedi (S.A.V.) Doğum Yıl dönümünü Andık. Etkinlik okulmüdürümüz Suudi NAYİR'in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.Daha sonra  şiir vekompoziyon yarışmalarında birinci olan eserler eser sahiplerine okutuldu. Daha sonra öğrenilerimize lokum dağıtılarak etkinlik sona erdirildi.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Vedat Düzgün Okulumuzu Ziyaret Ederek öğretmenlerimizle toplantı yaptı. Okulmuzdaki çalışmaları yakından takipeden İlçe Milli Eğiim Müdürümüz Vedat DÜZGÜN çalışmalar hakkında Okul Müdür V. Suudi NAYİR'den bilgi aldı.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı 16/06/2023'te sona erdi. Öğretmen ve öğrencilereimizin katılımıyla karn etöreni düzenlendi.